band

THE NAKED TRUTH is een  semi-akoestisch eerbetoon aan de beste rockband van Nederland de GOLDEN EARRING

MTV Unplugged
In de jaren negentig lanceerde MTV met sensationeel succes de “MTV Unplugged” sessies.
Op 9 september 1992 gaf de Golden Earring met een  semi-akoestisch concert in Grand Café De Kroon in Amsterdam het Nederlandse antwoord.
Tijdens dit unieke unplugged optreden speelde de Earring klassiekers als Back Home, Another 45 Miles, Radar Love, Twilight Zone, When The Lady Smiles, Going To Run en vele andere hits. De live sessie werd opgenomen en het eerste unplugged album van de Earring “The Naked Truth” was een feit.
Na ruim 60 jaar is de muziek van de Golden Earring nog altijd populair onder een breed publiek.

The Naked Truth

Eind 2018 richten Roland en Robbert Paul de band The Naked Truth op. Wat begon als een akoestisch uitstapje is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige theater- en festivalshow en een  eerbetoon aan de beste rockband van Nederland.
Onder de naam “The Naked Truth” spelen Roland, Robbert Paul, Robert-Jan en Johan de grootste hits van de Earring.
De shows van de band worden goed bezocht en de reacties van het publiek zijn overweldigend,  de zalen zijn dan ook regelmatig uitverkocht. De band verheugd zich dan ook op het nieuwe theaterseizoen.
Ter voorbereiding op de theater- en festivalshows heeft de band een aantal try-out concerten gegeven waaronder een concert in het Alphense Parkvilla Theater. Tijdens deze avond speelde de band delen van de theatershow. De live registratie van de show is verzorgd door een camerateam van de VPRO en heeft een professionele promovideo in HD kwaliteit opgeleverd.
In deze korte video is goed te zien wat de heren in huis hebben.

The Naked Truth bestaat uit 4 doorgewinterde muzikanten die hun sporen in het (internationale) popcircuit ruimschoots hebben verdiend. Met zanger gitarist Roland Brons, lead gitarist Robbert Paul Verkade, aangevuld met de ervaren ritme tandem Robert Jan Kimmijser op drums en Johan Maring bas, staat de band als een huis. De liefde voor de Nederlandse pop- en rockscene loopt bij de band als een rode draad door hun leven en bracht de heren bij elkaar in hun passie voor muziek en live performance. De belangstelling voor de band is groot en de concerten vallen in de smaak bij een groot publiek en uitverkochte shows.
Deze band mag zeker niet ontbreken in de programmering van menig festival en theater. The Naked Truth trakteert het publiek op een geweldige live show met de bekende Golden Earring hits en neemt u mee op een muzikale reis door de tijd.